Ακολουθώντας το παράδειγμα αρκετών άλλων εφαρμογών, η Adobe ανακοίνωσε πως βάζει τον Flash Player σε κύκλο αυτόματων αναβαθμίσεων. Αυτό σημαίνει πως από τον Adobe Flash Player 11.5 beta και μετά, η εφαρμογή θα δέχεται πολύ πιο συχνές αναβαθμίσεις, χωρίς παρόλα αυτά να έχει ανακοινωθεί κάποια συγκεκριμένη περιοδικότητα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ήδη από τον περασμένο Μάρτιο ο Flash Player για Windows συμπεριλάμβανε επιλογή αυτόματων αναβαθμίσεων. Αυτή τη φορά, όμως, πρόκειται για κάτι διαφορετικό, αφού οι αυτόματες αναβαθμίσεις θα μπορούν να περιλαμβάνουν και τις εκδόσεις beta, που χρησιμοποιούνται αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με την Adobe, από 1,1 εκατομμύρια χρήστες.

Με τον τον νέο μηχανισμό αναβαθμίσεων η εταιρεία περιμένει πως οι ταχύτερες κυκλοφορίες των beta εκδόσεων θα φέρνουν ταχύτερα και τις σταθερές εκδόσεις. Εάν θέλετε να αποκτήσετε από τώρα την νέα δυνατότητα, μπορείτε να κατεβάστε τον Adobe Flash Player 11.5 beta για Windows και Mac OS X, καθώς και να κάνετε εγγραφή στις αυτόματες αναβαθμίσεις.

Τέλος, η Adobe ανακοίνωσε ότι δεν θα δημοσιεύει πλέον beta αναβαθμίσεις μέσω του σχετικού φόρουμ, αλλά πλέον θα αρχίσει να το κάνει από τον λογαριασμό της στο Twitter, στο @FlashPlayerBeta. Το φόρουμ, φυσικά, θα εξακολουθήσει να υπάρχει, αλλά μόνο για συζητήσεις σχετικά με τις εκδόσεις.

Πηγή: The Next Web

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 27 Σεπτεμβρίου 2012. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

2 thoughts on “Και ο Flash Player σε κύκλο αυτόματων αναβαθμίσεων

  1. Έχω την εξής ερώτηση. Σε παλαιότερη έκδοση του Firefox ο flash player είχε πρόβλημα, crashing. Γνωρίζετε κάτι νεότερο σχετικά με το θέμα αυτό;

    • Georgios Georgiou Δεν θυμάμαι σε ποιά ακριβώς έκδοση συνέβαινε αυτό αλλά με τον Firefox 15 που χρησιμοποιώ τώρα (η τελευταία σταθερή έκδοση, δηλαδή) δεν φαίνεται να υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Comments are closed.