Πρόγραμμα καταλογογράφησης ταινιών. Το μοναδικό μειονέκτημα που βρήκα είναι το υπερβολικά λιτό interface του. Κατά τα άλλα είναι εξαιρετικό, δίνοντας τη δυνατότητα μαζικής εισαγωγής ταινιών, μεγάλη ποικιλία βάσεων δεδομένων (μεταξύ άλλων, το περίφημο imdb, αλλά και το “δικό μας” cine.gr), ευχρηστία, αρκετές δυνατότητες παραμετροποίησης του html template κλπ.
Κατάφερε να γίνει το αγαπημένο μου, παρόλο που στον συγκεκριμένο τομέα ψάχτηκα αρκετά, ακόμη και σε shareware εφαρμογές.

Ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.antp.be/software/moviecatalog/

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 11 Φεβρουαρίου 2008. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ