Ο αγαπημένος μου media player, με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο… Αυτό το πρόγραμμα παίζει τα πάντα: βίντεο παντός είδους, μουσική, ενώ αναγνωρίζει ακόμη και κάρτες τηλεόρασης.
Έχει πάρα πολλές επιλογές και ρυθμίσεις και, εκτός των άλλων, δεν χρειάζεται καν εγκατάσταση. Με αυτό στον υπολογιστή μου, δεν χρειάζομαι κανέναν άλλο video player, αλλά ούτε και εγκατάσταση κάποιου codec pack. Α, το “Κ” στο όνομά του σημαίνει “Κορέα”, που είναι και η πατρίδα του :).

Ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.kmplayer.com/forums/index.php

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 11 Φεβρουαρίου 2008. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ