Κατά τη γνώμη μου, το Netvibes είναι η ιδανική αρχική σελίδα και ίσως η πιο χρήσιμη υπηρεσία ενημερωτικού χαρακτήρα που έχω. Χοντρικά, πρόκειται για έναν online rss reader που εμφανίζει σε μία σελίδα ειδήσεις (feeds) από διάφορα sites. Κάτι αντίστοιχο, δηλαδή, με το iGoogle, μόνο που το Netvibes πιστεύω πως είναι αρκετά καλύτερο.
Γενικά στο Netvibes μπορείς να βάλεις οτιδήποτε έχει rss: πρόγνωση καιρού, ενημέρωση για τα νέα επεισόδια της αγαπημένης σου σειράς, εορτολόγιο κλπ. Επίσης, έχει πολλά ωραία widgets για όλα τα γούστα: από ενημέρωση για τα νέα βίντεο του youtube, μέχρι παρακολούθηση του προφίλ σου στο facebook! Συστήνεται ανεπιφύλακτα!

Ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.netvibes.com/

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 11 Φεβρουαρίου 2008. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ