Το FilmAffinity είναι ένα ενδιαφέρον site στο οποίο μπορείτε να αξιολογήσετε τις ταινίες που έχετε δει και, βάσει της αξιολόγησης αυτής, να βρείτε προτάσεις ταινιών που ενδεχομένως να σας αρέσουν. Επίσης, μπορείτε να βρείτε άλλους χρήστες με τους οποίους έχετε παρόμοια γούστα αλλά και να κατηγοριοποιήσετε τις ταινίες σας σε λίστες κάθε είδους.

Το καλό με το συγκεκριμένο site είναι ότι η αξιολόγηση των ταινιών γίνεται με πολύ εύκολο και εύχρηστο τρόπο που καταλήγει τελικά να μοιάζει με παιχνίδι. Επίσης, οι προτάσεις που προκύπτουν είναι αρκετά εύστοχες, καθώς η ποικιλία των διαθέσιμων ταινιών είναι πολύ μεγάλη.

Αν υπάρχει κάτι που δεν μου αρέσει είναι ο μάλλον μέτριος σχεδιασμός του, αλλά γενικά σαν υπηρεσία είναι πολύ καλή και την χρησιμοποιώ τακτικά. Η εγγραφή είναι δωρεάν και αν απορήσετε που στη λίστα των “soulmates” σας (όσων έχουν παρόμοιο γούστο με εσάς) υπάρχουν πολλοί Ισπανοί, είναι γιατί το site έχει διαφημιστεί αρκετά στην Ισπανία, και γι’ αυτό οι περισσότεροι χρήστες του προέρχονται προς το παρόν από εκεί.

Οι σινεφίλ αξίζει σίγουρα να το τιμήσουν!

Ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.filmaffinity.com/

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 6 Απριλίου 2008. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ