Το Remember The Milk είναι μια εξαιρετικά ποιοτική online υπηρεσία που σας βοηθά να οργανώσετε τις δουλειές, τους στόχους και τα ραντεβού της ημέρας. Μερικές από τις δυνατότητες που προσφέρει η δωρεάν έκδοση της υπηρεσίας περιλαμβάνουν: αποστολή ειδοποιήσεων με email, SMS, ή ακόμη και στο MSN, google talk κλπ., tagging, εξελιγμένη αναζήτηση, πληκτροσυντομεύσεις και πολλά άλλα.

Με ένα εξαιρετικά φιλικό, απλό και υποδειγματικά εύχρηστο περιβάλλον χρήσης, το Remember The Milk είναι ιδανικό για όσους χρησιμοποιούν πολλούς διαφορετικούς υπολογιστές και θέλουν να έχουν κάπου μαζεμένες τις υποχρεώσεις της ημέρας.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως συνεργάζεται πολύ καλά και με το Netvibes, χάρη σε ένα πολύ βολικό widget.

Ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.rememberthemilk.com/

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 1 Απριλίου 2008. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ