Εξαιρετικό plugin που βελτιώνει το Windows Live Messenger, προσθέτοντάς του επιπλέον λειτουργίες και δυνατότητες. Πιο χαρακτηριστικές από αυτές είναι η ταξινόμηση των συνομιλιών σε καρτέλες (tabs) και η δυνατότητα να τρέχετε πολλούς λογαριασμούς Messenger ταυτόχρονα στον ίδιο υπολογιστή. Η εφαρμογή περιλαμβάνει πολλές ακόμα βελτιώσεις που υπόσχονται να κάνουν την εμπειρία χρήσης του Windows Live Messenger καλύτερη.

Προσοχή: κατά την εγκατάσταση το πρόγραμμα θα ζητήσει να εγκαταστήσει και μια adware εφαρμογή που την ονομάζει “sponsor program”. Εκεί καλό είναι να επιλέξετε να ΜΗΝ εγκατασταθεί το sponsor.

Κατά τα άλλα η εφαρμογή είναι καταπληκτική και όσοι χρησιμοποιούν συχνά το Messenger θα απορούν πώς ζούσαν τόσο καιρό χωρίς αυτή.

Ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.msgpluslive.net/

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 1 Απριλίου 2008. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ