Εξαιρετικό πρόγραμμα. Το πρώτο γράμμα του ονόματός του είναι το ελληνικό “μ”. Συχνά όμως, για πρακτικούς λόγους, οι περισσότεροι το γράφουν “utorrent”. Πανάλαφρο, δεν χρειάζεται καν εγκατάσταση και πολύ απλό στη χρήση. Μοναδικό του μειονέκτημα, ότι κάποιοι (λίγοι) ιδιωτικοί trackers δεν επιτρέπουν τη χρήση των νέων του εκδόσεων – πιο συγκεκριμένα, η τελευταία έκδοση που επιτρέπουν είναι η 1.6.1.

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 23 Φεβρουαρίου 2008. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

One thought on “μTorrent: απλός, ελαφρύς και αξιόπιστος torrent client

  1. Pingback: Οι 8 σημαντικές προσθήκες που αναμένεται να δούμε σύντομα στο uTorrent | Freeweird

Comments are closed.