Ο FlashGet είναι ένας από τους καλύτερους και δημοφιλέστερους download managers που κυκλοφορούν. Είναι σταθερός, αξιόπιστος, ελαφρύς και έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που θα περίμενε να βρει κανείς σε έναν download manager: δυνατότητα παύσης / επανεκκίνησης (resume) των λήψεων, κατάτμηση του αρχείου σε κομμάτια ώστε να κατέβει ταχύτερα, άψογη συνεργασία με το rapidshare και διάφορες άλλες επιλογές. Επιπλέον, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως torrent client.

Ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.flashget.com/index_en.htm

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 9 Μαρτίου 2008. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

One thought on “FlashGet: Αποκτήστε τον έλεγχο στα downloads σας

  1. Pingback: Αυτοματοποιήστε τις λήψεις από Rapidshare, Megaupload κλπ με το JDownloader

Comments are closed.