Πολύ καλός torrent client, που πήρε το όνομά του από ένα σπάνιο είδος βατράχου (ο δηλητηριώδης Dendrobates azureus). Το Azureus έχει πάρα πολλές επιλογές, είναι παραμετροποιήσιμο σε μεγάλο βαθμό, αλλά έχει και το σημαντικό μειονέκτημα ότι καταναλώνει πολλή μνήμη.

Κατά τα άλλα, χρησιμοποιεί java και είναι open source. Αν έχετε δυνατό μηχάνημα, αξίζει σίγουρα μια δοκιμή. Διαφορετικά, συνιστώ το μtorrent.

Ηλεκτρονική διεύθυνση: http://azureus.sourceforge.net/

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 23 Φεβρουαρίου 2008. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

One thought on “Azureus: ένας torrent client με πολλές δυνατότητες

  1. Pingback: Το Vuze συνδέει τα torrents σας με χιλιάδες συσκευές

Comments are closed.