ΕορτολόγιοΜπορεί να μην είναι το πιο όμορφο site του κόσμου, είναι όμως πολύ χρήσιμο, καθώς εδώ μπορείτε να ενημερωθείτε για το ποιος γιορτάζει σήμερα, να υπολογίσετε το πότε πέφτουν οι κινητές γιορτές για φέτος και διάφορα άλλα.

Το site προσφέρει επίσης τη δυνατότητα να ενσωματώσετε το εορτολόγιο στον δικό σας ιστοχώρο (δείτε το παράδειγμα που ακολουθεί, όπου περιλαμβάνονται όλες οι γιορτές της σημερινής ημέρας) ή να το παρακολουθήσετε μέσω rss feed. Αξίζει να το προσθέσετε στα αγαπημένα σας.

Ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.eortologio.gr/

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 21 Μαρτίου 2008. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

One thought on “Εορτολόγιο: Δείτε ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Comments are closed.