Πολύ χρήσιμο site, στο οποίο μπορεί κανείς να δεις τι είδους αρχεία αφορά μια συγκεκριμένη κατάληξη. Για παράδειγμα, έστω ότι βλέπετε ένα αρχείο με την κατάληξη .cbr, το οποίο δεν ανοίγει με κανένα από τα προγράμματα που έχετε στον υπολογιστή σας. Πηγαίνοντας σε αυτό το site και βάζοντας στο πλαίσιο αναζήτησης την κατάληξη “cbr”, μπορείτε να μάθετε περί τίνος πρόκειται και τι χρειάζεται να κάνετε για να το ανοίξετε.

Ηλεκτρονική διεύθυνση: http://filext.com/

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 29 Φεβρουαρίου 2008. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ