Ποιός δεν θα ήθελε να δει τη φωτογραφία του σταμπαρισμένη στο μπλουζάκι της Αντζελίνα Τζολί και ποια γυναίκα δεν θα έκανε τα πάντα για να δει το πρόσωπό της να φιγουράρει στο εξώφυλλο της Vogue; Επειδή όμως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ (τουλάχιστον για τους περισσότερους από εμάς), θα πρέπει μάλλον να αρκεστούμε στα εντυπωσιακά φωτομοντάζ του PhotoFunia.

Το PhotoFunia είναι μια δωρεάν online υπηρεσία που δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να ενσωματώσουν τη φωτογραφία τους με εντυπωσιακά ρεαλιστικό τρόπο σε πάνω από 100 διαφορετικά templates, που περιλαμβάνουν από αφίσες και πίνακες ζωγραφικής έως τατουάζ και γκραβούρες. Η εφαρμογή σε πολλές περιπτώσεις χρησιμοποιεί λογισμικό αναγνώρισης προσώπου και το κάνει τόσο αποτελεσματικά, που δεν είναι καν απαραίτητο οι φωτογραφίες που θα επιλέξετε να πληρούν ιδιαίτερες προδιαγραφές ως προς το στήσιμο και την ποιότητά τους, αφού το κόψιμο και η τοποθέτηση γίνεται αυτόματα και δεν διαρκεί πάνω από λίγα δευτερόλεπτα.

Το PhotoFunia μπορεί να μην έχει κάποια ιδιαίτερη πρακτική χρησιμότητα, είναι όμως ιδανικό για να δημιουργήσετε χιουμοριστικά avatars και εικόνες για το προφίλ σας στο Facebook.

Ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.photofunia.com/

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 4 Απριλίου 2009. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

2 thoughts on “Δημιουργήστε αστεία φωτομοντάζ με το Photofunia

Comments are closed.