Το YouDrive.gr είναι μια εντυπωσιακά απλή αλλά ακόμη πιο εντυπωσιακά χρήσιμη υπηρεσία, που σας δίνει τη δυνατότητα να μάθετε πως θα φτάσετε στον προορισμό σας χρησιμοποιώντας τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, εντός του Λεκανοπεδίου Αττικής.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ορίσετε την αφετηρία και τον προορισμό σας, καθώς και να επιλέξετε εάν θέλετε να δείτε την πιο γρήγορη διαδρομή ή αυτή που απαιτεί το λιγότερο περπάτημα. Το YouDrive θα σας πει σε δευτερόλεπτα όχι μόνο ποιες συγκοινωνίες πρέπει να πάρετε ή να αλλάξετε, αλλά και ακριβώς σε ποια στάση θα πρέπει να κατεβείτε, καθώς και πόσα μέτρα θα χρειαστεί να περπατήσετε από τη στάση ως τον προορισμό σας!

Επιπλέον, δίνει τη δυνατότητα εμφάνισης διάφορων σημείων ενδιαφέροντος, από τράπεζες, πρατήρια και φαρμακεία έως σούπερ μάρκετ και εστιατόρια.

Αν μένετε στην Αθήνα, το YouDrive.gr είναι ένα από τα links που πρέπει οπωσδήποτε να προσθέσετε στα αγαπημένα σας!

Ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.youdrive.gr/

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 22 Σεπτεμβρίου 2008. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ