Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Τί συμβαίνει όταν σπάσει η οθόνη του Kindle;

Ένα σχετικά συνηθισμένο μοτίβο σε παλιά θρίλερ θέλει το πρόσωπο του δολοφόνου να αποτυπώνεται στα μάτια του θύματος ως η τελευταία εικόνα που αντικρίζει. Κι αν αυτό για τους ανθρώπους αποτελεί ακόμη έναν αστικό μύθο, στην περίπτωση του Kindle φαίνεται πως ισχύει απόλυτα. Κι αυτό γιατί όταν μια οθόνη ηλεκτρονικού χαρτιού σπάει, δεν ραγίζει απλώς, αλλά διατηρεί πάνω της μέρη της τελευταίας εικόνας ή του κειμένου που απεικόνιζε η συσκευή.

Το 56 Broken Kindle Screens είναι ένα βιβλίο που παρουσιάζει τις παράξενες εικόνες που δημιουργούν 56 σπασμένες οθόνες Kindle και στο βίντεο που έφτιαξαν για την προώθησή του οι συγγραφείς μας δίνουν μια καλή ιδέα για το τί συμβαίνει στα Kindle όταν συντελεστεί το μοιραίο.Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ