Στα πλαίσια του εορτασμού των 50 χρόνων του Φεστιβάλ των Καννών, η La Semaine de la Critique (σ.σ. «Εβδομάδα Κριτικής», κατά την οποία οι Γάλλοι κριτικοί επιλέγουν ταινίες για μία εβδομάδα) συνεργάζεται με τον δικτυακό τόπο mubi.com για μια οnline αναδρομή σε ταινίες από την ιστορία του Φεστιβάλ. Το ενδιαφέρον της υπόθεσης; Έως τις 30 Ιουνίου, κάθε ταινία θα διατίθεται δωρεάν για τις πρώτες 1.000 προβολές της.

Οι ταινίες που έχουν ξεπεράσει τον αριθμό των 1.000 προβολών εξακολουθούν να είναι διαθέσιμες οnline, η προβολή τους, ωστόσο γίνεται κατόπιν (χαμηλού τις περισσότερες φορές) αντιτίμου.

Τί περιμένετε λοιπόν;

image

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 26 Μαΐου 2011. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ