Το Pixlr-o-Matic είναι άλλη μια εφαρμογή που μιμείται, μέσες-άκρες τον τρόπο λειτουργίας του Instagram. Ο λόγος όμως για τον οποίο αξίζει να του ρίξετε μια ματιά εάν συνηθίζετε να δημοσιεύετε συχνά «πειραγμένες» φωτογραφίες, είναι γιατί σε αντίθεση με το Instagram και τους διάφορους κλώνους του, το Pixlr-o-Matic είναι online εφαρμογή, που σημαίνει πως μπορεί να τρέξει ακόμη και από έναν επιτραπέζιο υπολογιστή ή laptop.

image

Με το Pixlr-o-Matic μπορείτε να επεξεργαστείτε φωτογραφίες που βρίσκονται ήδη στον σκληρό σας δίσκο ή να τραβήξετε νεές, επιτόπου, εάν ο υπολογιστής σας διαθέτει κάμερα. Ομοίως, η αποθήκευση μπορεί να γίνει τοπικά ή να δημοσιευθεί οnline, στο imm.io.

Το πλεονέκτημα της εφαρμογής είναι ότι διαθέτει πολλά φίλτρα και κάδρα, ενώ το μειονέκτημα (τουλάχιστον για κάποιους), ότι τρέχει σε Flash. Επίσης, διαθέτει και εφαρμογή για τον Chrome, για όσους ενδιαφέρονται. Για περισσότερα, ρίχτε μια ματιά και στο σχετικό βίντεο:

 

Πηγή: The Next Web

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 25 Μαΐου 2011. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ