Μια ενδιαφέρουσα αναβάθμιση πραγματοποίησε ο Chrome για iPhone και iPad, ίσως ο καλύτερος εναλλακτικός browser που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε συσκευές iOS. Κι αυτό γιατί, πέρα από τις τυπικές βελτιώσεις στην σταθερότητα και την ασφάλεια της εφαρμογής, φέρνει τη δυνατότητα απευθείας διαμοιρασμού ιστοσελίδων στα δημοφιλέστερα κοινωνικά δίκτυα, αλλά και μέσω e-mail.

Η επιλογή βρίσκεται στο μενού του Chrome και, εκτός από το e-mail, περιλαμβάνει, επίσης, το Google+ (που εμφανίζεται, φυσικά, πρώτο), το Facebook και το Twitter.

Η δυνατότητα διαμοιρασμού του Chrome στο iPhone Η δυνατότητα διαμοιρασμού του Chrome στο iPhone

Εάν θα σας ενδιέφερε να βρείτε μια αξιόλογη εναλλακτική του Safari στο iPhone ή το iPad σας, αξίζει να δώσετε μια ευκαιρία στον Chrome που είναι, ασφαλώς, διαθέσιμος ως δωρεάν εφαρμογή στο App Store.

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 23 Αυγούστου 2012. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ