Παρά τις αρχικές προσδοκίες που είχαν δημιουργήσει, τα Μηνύματα του  Facebook δεν έχουν καταφέρει ακόμα να εξελιχθούν σε αυτό που θα ήλπιζαν οι δημιουργοί τους. Η τελευταία αναβάθμιση της υπηρεσίας, πάντως, προσθέτει μερικές ενδιαφέρουσες λειτουργίες που μάλλον θα ικανοποιήσουν όσους τα χρησιμοποιούν συστηματικά.

Πιο συγκεκριμένα, το νέο περιβάλλον χρήσης υιοθετεί ένα δίστηλο στήσιμο που θυμίζει υπηρεσίες e-mail, εμφανίζοντας στα αριστερά τους ανθρώπους με τους οποίους συνομιλείτε και στην κεντρική στήλη το περιεχόμενο της συζήτησης.

Επίσης, έχει προστεθεί υποστήριξη επισύναψης πολλών φωτογραφιών στο ίδιο μήνυμα, καθώς και μια σειρά συντομεύσεων πληκτρολογίου τις οποίες μπορείτε να δείτε εάν πατήσετε Alt+Q εάν χρησιμοποιείτε PC ή Ctrl+Q εάν βρισκόσαστε σε Mac.

Η νέα λειτουργία έχει ξεκινήσει να διατίθεται σταδιακά στους χρήστες και εάν δεν την έχετε δει ακόμη στον δικό σας λογαριασμό, μάλλον θα χρειαστεί να περιμένετε λίγο.

Πηγή: The Next Web

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 23 Αυγούστου 2012. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ