Σημαντικές βελτιώσεις στην ταχύτητα υπόσχεται η τελευταία αναβάθμιση της εφαρμογής του Facebook για το iOS, με τους δημιουργούς του να κάνουν λόγο για μια έκδοση που είναι δύο φορές πιο γρήγορη σε σχέση με την προηγούμενη. Η βελτίωση στις επιδόσεις αφορά τόσο την ταχύτητα εκκίνησης της εφαρμογής, όσο και την πλοήγηση στη ροή ειδήσεων και το φόρτωμα των φωτογραφιών.

facebook-Photoviewer

Για να επιτευχθούν τα αποτελέσματα αυτά, η εφαρμογή χρειάστηκε να αναπτυχθεί ξανά από την αρχή, ενώ χαρακτηριστικό είναι πως η ανακοίνωση αναφέρει ότι πλέον οι φωτογραφίες φορτώνουν «στιγμιαία». Η τελευταία αυτή έκδοση του Facebook για iOS περιλαμβάνει επίσης μια νέα λειτουργία ειδοποιήσεων που σας ενημερώνει για τις νέες ιστορίες που υπάρχουν στη ροή ειδήσεών σας και δεν έχετε ακόμη διαβάσει.

facebook_Newsfeed

Πηγή: Facebook Newsroom

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 23 Αυγούστου 2012. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

One thought on “Νέο Facebook για iOS, 2 φορές πιο γρήγορο από πριν

  1. Pingback: Νέο Facebook για Android, που εγκαταλείπει και εδώ την HTML5

Comments are closed.