Λίγες μέρες αφότου ανακοίνωσε νέους, αυστηρότερους όρους χρήσης για το API του, το Twitter υποχρέωσε το Tumblr να το αφαιρέσει από την ενότητα “Find people you know”, που επέτρεπε στους χρήστες να εντοπίζουν φίλους από τις επαφές που διατηρούν σε Facebook, Gmail και Twitter (πλέον έχουν παραμείνει μόνο τα δύο πρώτα).

Tumblr Find people you know

Η απόφαση του Twitter δεν εκπλήσσει ιδιαίτερα όσους παρακολουθούσαν τις κινήσεις του, αφού πριν από μερικές εβδομάδες είχε επιβάλλει ανάλογη απαγόρευση και στην περίπτωση του Instagram.

Αν και από την πλευρά του Twitter δεν υπήρξε κάποιο σχόλιο για το θέμα, το Tumblr επιβεβαίωσε την αλλαγή και εξέφρασε την «ειλικρινή απογοήτευσή» του, παρά το γεγονός ότι το ίδιο είχε «αγκαλιάσει» την πλατφόρμα του Twitter, όντας υπεύθυνο για την παραγωγή εκατοντάδων εκατομμυρίων tweet μέσω των blog του. Στην ίδια δήλωση, επίσης, δεν παραλείπει να αναφέρει πως, σε αντίθεση με το Twitter, είναι πλήρως ευχαριστημένοι από την αντίστοιχη συνεργασία τους με το Facebook και την Google.

Πηγή: The Next Web

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 23 Αυγούστου 2012. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ