Έχοντας «γεννηθεί» στις 2 Σεπτεμβρίου του 2008, ο Chrome έχει πλέον κλείσει τα 4 χρόνια του και, καθώς φέτος η μέρα έπεφτε Κυριακή, η Google αποφάσισε να γιορτάσει τα γενέθλιά του με μια μικρή καθυστέρηση. Ως αποτέλεσμα αυτού, προέκυψε το Chrome Time Machine, μια χρονομηχανή που προσπαθεί «να ακολουθήσει το ταξίδι του Chrome από ένα καλύτερο web, στο δικό σου web».

Το νέο website, που λειτουργεί μόνο σε Chrome, σας ταξιδεύει με εντυπωσιακό τρόπο στην ιστορία του δημοφιλούς browser, παρουσιάζοντας τις σημαντικότερες στιγμές στην εξέλιξή του. Επίσης, η Google υπόσχεται και ένα δώρο σε όσους καταφέρουν να βρουν στην σελίδα έναν κρυμμένο κωδικό (χωρίς, πάντως, να διευκρινίζει κάτι παραπάνω, ούτε για το δώρο, αλλά ούτε και για το πού θα πρέπει να βάλει τον κωδικό όποιος τον βρει).

time_machine[1]

Πηγή: Chrome Blog

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 4 Σεπτεμβρίου 2012. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ