Εφαρμογή για το νέο περιβάλλον των Windows 8 κυκλοφόρησε το Dropbox. Η εφαρμογή είναι δωρεάν και διαθέτει όλες τις βασικές λειτουργίες που θα περιμέναμε: περιβάλλον χρήσης βελτιστοποιημένο για οθόνες αφής, αλλά και αξιοποίηση όλων των χαρακτηριστικών του νέου περιβάλλοντος της Microsoft.

Έτσι, για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ενσωματωμένη αναζήτηση του λειτουργικού συστήματος για να εντοπίσετε αρχεία, να τα μοιραστείτε μέσω του μηχανισμού διαμοιρασμού των Windows αλλά και να ανοίξετε, επεξεργαστείτε και αποθηκεύσετε έγγραφα που βρίσκονται στο Dropbox σας.

Κάπου εκεί, όμως, είναι που σταματούν οι δυνατότητες της εφαρμογής, που σας επιτρέπει να δείτε μόνο τα αρχεία που βρίσκονται ήδη online και δεν σας αφήνει να ανεβάσετε νέα. Φυσικά, έτσι κι αλλιώς η εφαρμογή είναι μάλλον αχρείαστη αν χρησιμοποιείτε τα Windows 8 σε «παραδοσιακό» PC ή laptop, αφού δεν μπορεί να ανταγωνιστεί την πληρότητα της desktop έκδοσης του Dropbox.

Εκτός, λοιπόν, κι αν είστε περίεργοι να τη δοκιμάσετε, μπορείτε απλά να την αγνοήσετε – τουλάχιστον μέχρι να αγοράσετε το πρώτο σας tablet με Windows 8.

Πηγή: Cnet.com

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 7 Ιανουαρίου 2013. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ