Εκλογές 2010

Εάν είσαστε από αυτούς που αποφεύγουν να ανοίξουν την τηλεόραση την ημέρα των εκλογών αλλά παρόλα αυτά θα θέλατε να ρίχνετε πού και πού μια γρήγορη ματιά στο πώς διαμορφώνονται τα αποτελέσματα στην περιοχή σας, η ζωντανή μετάδοση του eklogika.gr μπορεί να σας ενδιαφέρει. Πρόκειται για μια online εφαρμογή που παρουσιάζει ζωντανά και ανά περιοχή τα αποτελέσματα των περιφερειακών και δημοτικών εκλογών 2010.

image

Η εφαρμογή αξιοποιεί το Google Maps για τον γεωγραφικό προσδιορισμό της πληροφορίας, η χρήση της είναι εύκολη και η ταχύτητα απόκρισης πολύ καλή – ελπίζουμε αυτό να εξακολουθήσει να ισχύει και την Κυριακή των εκλογών, οπότε το σύστημα θα γνωρίσει τον μεγαλύτερο φόρτο.

Μπορείτε να επισκεφθείτε από τώρα την εφαρμογή, για να δείτε τα αποτελέσματα της πρώτης Κυριακής.

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 12 Νοεμβρίου 2010. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

One thought on “Πώς θα παρακολουθήσετε ζωντανά από το διαδίκτυο τα αποτελέσματα των εκλογών για τη Β’ Κυριακή

  1. Pingback: Tweets that mention Πώς θα παρακολουθήσετε ζωντανά από το διαδίκτυο τα αποτελέσματα των εκλογών για τη Β’ Κυριακή | Freeweird -- Topsy.com

Comments are closed.