Το Evernote, που συνηθίζει να κυκλοφορεί σχεδόν ταυτόχρονα αναβαθμίσεις για διαφορετικές εκδόσεις της εφαρμογής του, πραγματοποίησε βελτιώσεις τόσο στην online έκδοση όσο και στην εφαρμογή του για το OS X.  Κοινή νέα λειτουργία, και στις δύο περιπτώσεις, η δυνατότητα διαμοιρασμού σημειώσεων μέσω του LinkedIn.

Από εκεί και πέρα, η web έκδοση φέρνει την δυνατότητα προβολής των φωτογραφιών σε πλήρη οθόνη με δυνατότητα πλοήγησης στην προηγούμενη / επόμενη, όταν είναι πολλές, ενώ το Evernote 3.3 για Mac περιλαμβάνει νέες συντομεύσεις πληκτρολογίου και καλύτερη συμβατότητα με το OS X Lion. Επίσης, οι χρήστες Mac που έχουν πληρώσει συνδρομή για το Evernote Pro έχουν την χρησιμότατη δυνατότητα εναλλαγής μεταξύ πολλών διαφορετικών λογαριασμών.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι πρόσφατα το Evernote για OS X είχε φέρει υποστήριξη για την οθόνη Retina των νέων MacBook Pro αλλά και δυνατότητα προβολής της πρόσφατης δραστηριότητας των χρηστών σε κοινόχρηστους φακέλους.

Πηγές: Evernote Blog, The Next Web

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 3 Αυγούστου 2012. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ