Τη δυνατότητα διορθωτικών παρεμβάσεων στα μέχρι σήμερα σχεδόν …μη αναστρέψιμα σχόλιά του, ξεκινά να ενεργοποιεί για τους χρήστες του το Facebook. Αυτό σημαίνει πως πλέον θα μπορείτε να επεξεργάζεστε εκ των υστέρων τα σχόλια που έχετε υποβάλλει αντί να είσαστε υποχρεωμένοι να τα διαγράψετε εντελώς σε περίπτωση που σας έχει ξεφύγει κάποιο σημαντικό λάθος. Αξίζει να σημειωθεί πως σε κάποιους χρήστες η δυνατότητα ήταν ήδη ενεργοποιημένη, με τη διαφορά όμως πως είχαν μόλις 30 δευτερόλεπτα προθεσμία για να πραγματοποιήσουν οποιαδήποτε επεξεργασία. Πλέον αυτό αλλάζει και σύντομα θα μπορείτε να αλλάζτε τα σχόλια που έχτε υποβάλλει όποτε θέλήσετε.

Facebook edit Comments

Επιπλέον, για να μην χαθεί η ροή της κουβέντας και δημιουργούνται παρεξηγήσεις από εκ των υστέρων αλλαγές, το Facebook θα εμφανίζει κάτω από κάθε σχόλιο το ιστορικό των διορθώσεων που έχει δεχτεί.

Προς το παρόν το νέο χαρακτηριστικό θα ενεργοποιηθεί μόνο για τα σχόλια που γίνονται εντός του Facebook και όχι για τον μηχανισμό σχολιασμό που μπορεί κανείς να ενσωματώσει στις ιστοσελίδες του.

Πηγή: Τhe Next Web

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 22 Ιουνίου 2012. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

One thought on “Δυνατότητα επεξεργασίας σχολίων εγκαινιάζει το Facebook

  1. Κάτι το οποίο το Google+ το είχε εξαρχής.. Το Facebook πεθαίνει σιγά, σιγά.

Comments are closed.