ΕFacebookδώ και δυο-τρεις μέρες τα blogs και οι τεχνολογικοί ιστοχώροι έχουν αρχίσει τις εικασίες για την εκδήλωση που έχει προγραμματίσει για σήμερα το Facebook και στην οποία αναμένεται να γίνουν κάποιες σημαντικές ανακοινώσεις. Κι ενώ οι φήμες δίνουν και παίρνουν, η πιο ενδιαφέρουσα από όλες μιλά για εκτεταμένο επανασχεδιασμό της υπηρεσίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του TechCrunch, το σενάριο του επανασχεδιασμού είναι μάλλον το επικρατέστερο. Όπως μάλιστα ισχυρίζεται ο συντάκτης του άρθρου, έχουν ήδη υπάρξει αναφορές χρηστών που υποστηρίζουν ότι έχουν αρχίσει να παρατηρούν την εμφάνιση νέων στοιχείων στις σελίδες του προφίλ τους, γεγονός που ενδεχομένως σημαίνει πως οι αλλαγές έχουν αρχίσει σιγά-σιγά να ενεργοποιούνται.

Μετακίνηση του chat στα αριστερά, αφαίρεση των tabs και ένας γενικότερος επανασχεδιασμός που θα κάνει το προφίλ να μοιάζει περισσότερο με τις σελίδες του Facebook Places είναι σύμφωνα με την συγκεκριμένη πηγή το ασφαλέστερο στοίχημα ως προς το τί θα πρέπει να περιμένουμε από τη σημερινή συνάντηση.

image

Όπως και να έχει, με λίγη υπομονή ακόμα θα γνωρίζουμε και επίσημα περί τίνος πρόκειται και κατά πόσο έχουν βάση οι παραπάνω φήμες…

Ενημέρωση 10/06/2010, 23:27 – Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε. Λήψη των δεδομένων του προφίλ σας, νέος πίνακας ελέγχου και «Ομάδες» χρηστών, οι αλλαγές που ανακοίνωσε το Facebook

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 6 Οκτωβρίου 2010. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

One thought on “Η πολυαναμενόμενη ανακοίνωση του Facebook και οι φήμες για (νέο) επανασχεδιασμό

  1. Pingback: Δυνατότητα λήψης όλων των δεδομένων, νέος πίνακας ελέγχου και ομάδες χρηστών, οι αλλαγές που ανακοίνωσε το Facebook | Freeweird

Comments are closed.