Το Friendship Pages είναι μια μάλλον άγνωστη λειτουργία που το Facebook μας πρωτοσύστησε το φθινόπωρο του 2010 και σκοπό είχε να εμφανίζει την ιστορία δύο φίλων, συγκεντρώνοντας και παρουσιάζοντας σε μία σελίδα όλα τα δημόσια μηνύματα, σχόλια, φωτογραφίες και εκδηλώσεις που αυτοί μοιράζονται. Δυο χρόνια μετά, το κοινωνικό δίκτυο αποφάσισε να ανανεώσει την εμφάνιση της σελίδας, ώστε να είναι σύμφωνη με την αισθητική και το στήσιμο του τελευταίου επανασχεδιασμού.

Για να δείτε τις κοινές στιγμές που μοιράζεστε με έναν φίλο σας, αρκεί να κάνετε κλικ στο εικονίδιο που βρίσκεται στην πάνω δεξιά γωνία του χρονολογίου του και να επιλέξετε το “See Friendship”.

Εάν, μάλιστα, η οικογενειακή κατάσταση που έχετε δηλώσει στο προφίλ σας γράφει ότι βρισκόσαστε σε σχέση, αρκεί να επισκεφθείτε τη διεύθυνση facebook.com/us για να δείτε το κοινό παρελθόν σας με το έτερον ήμισυ.

4[1]

Πηγή: Facebook Newsroom

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 14 Νοεμβρίου 2012. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ