Το Pages Manager, η επίσημη εφαρμογή του Facebook για την διαχείριση των σελίδων που διαχειρίζεστε στο κοινωνικό δίκτυο, πραγματοποίησε μια αρκετά ενδιαφέρουσα αναβάθμιση. Αυτό που ξεχωρίζει είναι η υποστήριξη της δυνατότητας προγραμματισμού των δημοσιεύσεων, ώστε να αναρτώνται αυτόματα σε συγκεκριμένη χρονική στιγμή στο μέλλον.

Facebook Pages Manager

Βέβαια, αυτό που το ίδιο το Facebook θεωρεί ως τη σημαντικότερη νέα λειτουργία του Pages Manager έχει να κάνει με τη δυνατότητα απευθείας δημοσίευσης διαφημιστικών καταχωρήσεων – κάτι που, όμως, μάλλον θα αφήσει ασυγκίνητους τους περισσότερους από εμάς.

Facebook Pages Manager

Τέλος, η νέα έκδοση της εφαρμογής αξιοποιεί το μέγεθος του iPad και προβάλλει, πλέον, τις ιστορίες που δημοσιεύονται σε μια σελίδα σε δύο στήλες αντί για μία, θυμίζοντας έτσι περισσότερο την κλασσική online έκδοση.

Facebook Pages Manager

Το Facebook Pages Manager είναι διαθέσιμο για iPhone και iPad ως δωρεάν εφαρμογή στο App Store.

Πηγή: TheNextWeb

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 19 Σεπτεμβρίου 2012. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ