Ξεχωριστή εφαρμογή για το iPhone που είναι αποκλειστικά αφιερωμένη στην διαχείριση των σελίδων κυκλοφορεί το Facebook, σύμφωνα με δημοσίευμα του 9TO5Mac. Το όνομα της νέας εφαρμογής είναι “Pages Manager”, έκανε την πρώτη της εμφάνιση στη Νέα Ζηλανδία (από όπου και οι σχετικές εικόνες) και σύντομα αναμένεται να διατεθεί και στους χρήστες των ΗΠΑ. Άγνωστο, πάντως, είναι το πότε ακριβώς θα φτάσει και στο δικό μας App Store.

Facebook Pages Manager

Στόχος της νέας εφαρμογής είναι να βοηθήσει όσους διατηρούν σελίδες στο Facebook να τις διαχειριστούν καλύτερα, προσφέροντας μια σειρά από υπηρεσίες που σε διαφορετική περίπτωση θα φόρτωναν υπερβολικά την βασική εφαρμογή του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου. 

Facebook Pages Manager Facebook Pages Manager

Πηγή: 9TO5Mac

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 17 Μαΐου 2012. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

One thought on “iPhone App αποκλειστικά για τη διαχείριση σελίδων κυκλοφορεί το Facebook

  1. Pingback: Το Facebook Pages Manager φτάνει και στο Android

Comments are closed.