Λιγάκι πιο κοινωνικό φαίνεται πως αποφάσισε να γίνει το Dropbox, αφού στην τελευταία αναβάθμιση της εφαρμογής του για το iOS πρόσθεσε τη δυνατότητα διαμοιρασμού αρχείων σε Facebook και Twitter. Παράλληλα, υποστηρίζει πλέον την τεχνολογία AirPrint, που αναμένεται να βολέψει αρκετούς χρήστες Mac επιτρέποντάς τους να εκτυπώνουν τα έγγραφά τους απευθείας από το τηλέφωνο.

Μέχρι σήμερα ο διαμοιρασμός για το Dropbox περιοριζόταν μόνο στο e-mail και την απλή δυνατότητα αντιγραφής του link. Πλέον, όμως, η κοινοποίησή τους σε Facebook και Twitter μπορεί να πραγματοποιηθεί με ένα μόνο κλικ. Φυσικά, ως λειτουργία δεν είναι κάτι συγκλονιστικό, ίσως όμως καταφέρει να βοηθήσει το Dropbox να διαδώσει ακόμη περισσότερο το όνομά του.

Εάν χρησιμοποιείτε ήδη την εφαρμογή μπορείτε ήδη να την αναβαθμίσετε, ενώ για όλους τους υπόλοιπους, το Dropbox για iOS είναι διαθέσιμο στο App Store.

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 19 Σεπτεμβρίου 2012. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ