Μετά από μια δοκιμαστική περίοδο μερικών μηνών, το Facebook ξεκινά να ενεργοποιεί σε όλους τους χρήστες του την δυνατότητα αυτόματου συγχρονισμού των εικόνων του κινητού τους τηλεφώνου. Με αυτό τον τρόπο, οι φωτογραφίες που τραβάτε στο iPhone ή το Android κινητό σας θα ανεβαίνουν αυτόματα σε ένα ιδιωτικό άλμπουμ του Facebook. Εσείς, στη συνέχεια, μπορείτε να μοιραστείτε με τους φίλους σας μόνο αυτές που θέλετε.

Η νέα λειτουργία έχει ξεκινήσει να γίνεται διαθέσιμη στις επίσημες εφαρμογές του Facebook για iOS και Android και για να την ενεργοποιήσετε θα χρειαστεί να επιλέξετε το κουμπί “Sync” που εμφανίζεται στο κάτω μέρος της ενότητας των εικόνων.

Ο μέγιστος όγκος των εικόνων που μπορείτε να συγχρονίσετε φτάνει τα 2GB, ενώ στις ρυθμίσεις της λειτουργίας μπορείτε να επιλέξετε εάν ο συγχρονισμός θα εκμεταλλεύεται και το πακέτο 3G δεδομένων που έχετε ή θα λειτουργεί μόνο όταν βρίσκει διαθέσιμη σύνδεση WiFi.

https://www.facebook.com/v/4809778200644" />https://www.facebook.com/v/4809778200644" allowfullscreen="true" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />

Πηγή: Facebook Newsroom

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 30 Νοεμβρίου 2012. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ