Την κυκλοφορία μιας ειδικής έκδοσης του Firefox που φέρνει ενσωματωμένη με διάφορους τρόπους την λειτουργικότητα του www.msn.com ανακοίνωσε η Mozilla. Έτσι, το Firefox with MSN έρχεται με αρχική του σελίδα ορισμένη στην πύλη του MSN, ενώ ανοίγει αυτόματα το msnNOW, μια ειδική έκδοση του MSN που εμφανίζει τα θέματα που είναι αυτή τη στιγμή δημοφιλή στις υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης.

Επίσης, η συγκεκριμένη έκδοση του Firefox έρχεται, όπως είναι φυσικό, με το Bing ως προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης, αντί του Google.

Κι αν αυτή σας φαίνεται ασυνήθιστη κίνηση από την πλευρά της Mozilla, θα εκπλαγείτε ίσως αν μάθετε ότι ήδη προσφέρονται γύρω στις 20 διαφορετικές εκδόσεις του Firefox που διανέμονται σε μια ευρεία γκάμα συνεργατών όπως το Twitter, η Yahoo, η Yandex και η AOL. Πριν από ένα χρόνο, άλλωστε, είχαμε δει ξανά την Mozilla να συνεργάζεται με την Microsoft για να κυκλοφορήσει τον Firefox with Bing, μια έκδοση του browser που ερχόταν με προεγκατεστημένες λειτουργίες από το Bing.

Το ποιός χρήστης θα ήθελε, βέβαια, να εγκαταστήσει στον υπολογιστή του μια τέτοια έκδοση του Firefox είναι θέμα προς συζήτηση. Για την ίδια τη Mozilla, όμως, τέτοιου είδους συνεργασίες προσφέρουν ένα επιπλέον έσοδο.

via TechCrunch

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 28 Νοεμβρίου 2012. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ