Το Vimeo, η δημοφιλής υπηρεσία φιλοξενίας βίντεο και ίσως ο πιο σοβαρός ανταγωνιστής του YouTube, κυκλοφόρησε νέα εφαρμογή για το iPhone, πλήρως επανασχεδιασμένη και δημιουργημένη εξ’ ολοκλήρου από την αρχή. Αν και το Vimeo διέθετε ήδη εφαρμογή για iPhone, η τελευταία αυτή έκδοση είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς πρόκειται, ουσιαστικά, για μια εντελώς νέα εφαρμογή.

Vimeo for iPhone Vimeo for iPhone

Σε αντίθεση με την προηγούμενη έκδοση, που προσπαθούσε να χωρέσει στο κινητό όλες τις λειτουργίες της υπηρεσίας, το νέο Vimeo για iPhone έρχεται με ένα αρκετά πιο ελαφρύ περιβάλλον χρήσης, που μάλιστα έχει ξεφορτωθεί τις πιο σύνθετες λειτουργίες όπως η δυνατότητα επεξεργασίας βίντεο, για χάρη της ευχρηστίας.

Από την άλλη, έχουν προστεθεί ορισμένες νέες λειτουργίες όπως η δυνατότητα παύσης και επανέναρξης του ανεβάσματος ενός βίντεο αλλά και η εγγενής υποστήριξη Facebook και Twitter για απευθείας διαμοιρασμό αμέσως μετά το ανέβασμα.

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 28 Νοεμβρίου 2012. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ