Ένα μήνα μετά την κυκλοφορία της εφαρμογής του για Mac, το Pocket πραγματοποιεί την πρώτη του σημαντική αναβάθμιση. Αυτό που ξεχωρίζει είναι η εγγενής υποστήριξη διαμοιρασμού άρθρων σε Facebook και Twitter εάν χρησιμοποιείτε την έκδοση Mountain Lion του OS X, αλλά και η πολύ ενδιαφέρουσα δυνατότητα χρήσης πολλαπλών λογαριασμών του Twitter.

Επίσης, έχει βελτιωθεί αρκετά η υποστήριξη του Evernote, προστέθηκαν νέες συντομεύσεις πληκτρολογίου ενώ πλέον υποστηρίζεται και η δυνατότητα εκτύπωσης των άρθρων. Τέλος, έχει προστεθεί νέα δομή στα link της εφαρμογής που πλέον περιλαμβάνουν το πρόθεμα pocket:// που αν και ακόμη δεν είδαμε να κάνει κάτι ιδιαίτερο, ενδέχεται να αποτελεί ένα είδος μελλοντικής επένδυσης για λειτουργίες που θα προστεθούν αργότερα.

Εάν χρησιμοποιείτε Mac και είστε λάτρης του Pocket, αξίζει σίγουρα να κατεβάσετε την εφαρμογή από το Mac App Store.

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 28 Νοεμβρίου 2012. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ