Αρκετά σημαντική είναι η τελευταία αναβάθμιση της εφαρμογής του Google Drive για iOS και Android, κυρίως λόγω του ότι προσθέτει τη δυνατότητα επεξεργασίας λογιστικών φύλλων. Έτσι, ενώ η λειτουργία μέχρι τώρα ήταν διαθέσιμη μόνο μέσω browser, πλέον μπορείτε να ανοίγετε, να δημιουργείτε ή να επεξεργάζεστε λογιστικά φύλλα απευθείας από το κινητό σας.

Το ίδιο ισχύει και για τα κελιά που δημιουργείτε σε έγραφα του Google Docs, των οποίων τα περιεχόμενα είναι πλέον επίσης επεξεργάσιμα. Μάλιστα, όπως ακριβώς ισχύει και στην online έκδοση της υπηρεσίας της Google, έτσι κι εδώ υπάρχει η δυνατότητα να δείτε σε πραγματικό χρόνο τις αλλαγές που πραγματοποιούνται σε κοινόχρηστα έγγραφα.

Η νέα έκδοση του Google Drive για iOS και Android είναι διαθέσιμη για κατέβασμα σε Google Play και Apple App Store.

iPad-trix

Πηγή: Google Drive Blog

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 28 Νοεμβρίου 2012. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ