Μια ενδιαφέρουσα νέα λειτουργία πρόσθεσε η τελευταία έκδοση της εφαρμογής του Pocket για το Android. Πρόκειται για το “Listen”, μέσω της οποίας το Pocket 4.2 απαγγέλει στον χρήστη τα άρθρα που έχει αποθηκεύσει. Μάλιστα, ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει την ταχύτητα της ανάγνωσης, αλλά και την φωνή που προτιμά.

Όπως εξηγεί το Pocket, η τεχνολογία μετατροπής του κειμένου σε ομιλία ακόμη εξελίσσεται, αλλά το Android έχει απλοποιήσει σημαντικά την όλη διαδικασία. Αντίθετα, οι χρήστες του iOS μάλλον θα αργήσουν να δουν αντίστοιχη λειτουργία στη συσκευή τους, αφού η πλατφόρμα δεν παρέχει μέχρι στιγμής API μετατροπής κειμένου σε ομιλία.

Η τελευταία έκδοση του Pocket διατίθεται ως δωρεάν εφαρμογή στο Google Play, ενώ αναμένεται σύντομα και στο App Store της Amazon.

Πηγή: Pocket

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 18 Σεπτεμβρίου 2012. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ