Το Pocket, η εξαιρετική, και πιθανότατα δημοφιλέστερη, υπηρεσία επισήμανσης ιστοσελίδων για μετέπειτα ανάγνωση, ανακοίνωσε την κυκλοφορία εφαρμογής για Mac. Αν και μέχρι στιγμής η υπηρεσία διέθετε εφαρμογές για iOS και Android, το Pocket για Mac είναι η πρώτη εφαρμογή που απευθύνεται σε χρήστες επιτραπέζιων υπολογιστών, των οποίων οι χρήστες μέχρι τώρα καλυπτόταν αποκλειστικά μέσω επεκτάσεων για browsers.

PKTBlog_MacLaunch_v1_0003_Content-Type[1]

Η εφαρμογή, που διατίθεται δωρεάν στο Mac App Store, διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά που θα περίμενε κανείς από το Pocket όπως συγχρονισμό μεταξύ διαφορετικών συσκευών και διαμοιρασμό σε Twitter, Facebook, Buffer, Evernote αλλά και μέσω e-mail.

PKTBlog_MacLaunch_v1_0002_Sharing[1]

Επίσης, ως επιτραπέζια εφαρμογή υποστηρίζει συντομεύσεις πληκτρολογίου για βασικές ενέργειες, διαθέτει γρήγορη αναζήτηση αλλά και δυνατότητα αποθήκευσης συνδέσμων με απλή μεταφορά (drag and drop).

85587[1]

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 25 Οκτωβρίου 2012. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

One thought on “Το Pocket κυκλοφορεί εφαρμογή για Mac

  1. Pingback: Το Pocket για Mac γίνεται πιο κοινωνικό από ποτέ

Comments are closed.