Λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση της εφαρμογής για το νέο περιβάλλον των Windows 8, το Skype κυκλοφόρησε αναβάθμιση και στην «παραδοσιακή» του έκδοση για Windows και Mac. Βασικό χαρακτηριστικό του Skype 6.0 είναι η πλήρης ενσωμάτωση των λογαριασμών της Microsoft και του Facebook, αλλά και οι ακόμη περισσότερες δυνατότητες σε ό,τι αφορά το chat.

Πιο συγκεκριμένα, πλέον μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή κάνοντας σύνδεση απευθείας μέσω του λογαριασμού που διατηρείτε στη Microsoft ή μέσω του Facebook, χωρίς να απαιτείται να δημιουργήσετε λογαριασμό στο Skype.

Επίσης, το Skype 6.0 υποστηρίζει δυνατότητα συνομιλιών με τις επαφές σας στο Windows Live Messenger, το Hotmail και το Outlook.com. Μέσα στις επόμενες εβδομάδες, μάλιστα, αναμένεται να προστεθεί και η υποστήριξη κλήσεων με βίντεο και ήχο από το Skype προς το Windows Live Messenger.

Κατά τα άλλα, η νέα αυτή έκδοση του Skype έχει δεχτεί ένα αξιοσημείωτο φρεσκάρισμα στην εμφάνισή της, ενώ στο Mac επιτρέπει πλέον chat σε πολλαπλά παράθυρα και υποστηρίζει συσκευές με οθόνες Retina.

Πηγή: Skype blog

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 24 Οκτωβρίου 2012. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ