Με μια σημαντική προσθήκη κυκλοφόρησε η τελευταία έκδοση του Skype για iPhone και iPad, που πλέον σας επιτρέπει να μοιράζεστε τις φωτογραφίες που βρίσκονται στη συσκευή σας με τις επαφές σας στο Skype. Μάλιστα, δεν υπάρχει όριο στο μέγεθος της εικόνας που μπορείτε να στείλετε, κάτι που μπορεί υπό συγκεκριμένες συνθήκες να αποδειχτεί αρκετά πρακτικό, παρακάμπτοντας τα όρια των υπηρεσιών e-mail ή τις χρεώσεις ενός SMS.

Skype για iPhone

Επίσης, το νέο Skype για iPhone και iPad φέρνει βελτιώσεις στην απόδοση της εφαρμογής, καταναλώνει λιγότερη μπαταρία όταν τρέχει στο παρασκήνιο ενώ ανοίγει αρκετά γρηγορότερα.

Τόσο το Skype για iPhone, όσο και το Skype για iPad είναι διαθέσιμα στις τελευταίες τους εκδόσεις στο App Store.

Skype για iPad

Πηγή: Skype Blog

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 21 Αυγούστου 2012. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ