Σε μια πολύ ενδιαφέρουσα κίνηση προχώρησε το Vimeo, η εξαιρετική υπηρεσία φιλοξενίας βίντεο, που πλέον επιτρέπει στους χρήστες του να ανεβάζουν αυτόματα τα βίντεό τους μέσω του Dropbox. Το μόνο που χρειάζεται να κάνει κανείς είναι να επιλέξει έναν συγκεκριμένο φάκελο στο Dropbox και από εκεί και πέρα, όλα τα βίντεο που θα εισάγονται σε αυτόν θα ανεβαίνουν αυτόματα στο Vimeo.

Με αυτό τον τρόπο το ανέβασμα βίντεο γίνεται εξωφρενικά εύκολη διαδικασία, αφού δεν χρειάζεται πλέον καν να επισκεφθείτε την σελίδα ανεβάσματος του Vimeo. Φυσικά, εννοείται πως εάν επιλέξετε τη συγκεκριμένη ρύθμιση θα πρέπει να είσαστε πολύ προσεκτικοί ως προς το τί θα βάζετε στον «επίμαχο» φάκελο του Dropbox.

Vimeo upload from Dropbox

Πριν συνδέσετε τον λογαριασμό σας, πάντως, καλό θα είναι πάντως να ρίξετε προηγουμένως μια ματιά και στις σχετικές συχνές ερωτήσεις.

Παράλληλα, το Vimeo ανακοίνωσε επιπλέον βελτιώσεις στον μηχανισμό ανεβάσματος, ενώ δίνει πλέον τη δυνατότητα να επιλέξετε οποιοδήποτε frame του βίντεό σας και να το ορίσετε ως thumbnail του.

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 30 Αυγούστου 2012. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ