Η Google πραγματοποίησε τη δεύτερη εξαγορά της μέσα σε λίγες μόνο μέρες και μετά το Meebo προχώρησε στην απόκτηση του Quickoffice. Το Quickoffice είναι μια εταιρεία που ειδικεύεται στην ανάπτυξη σουιτών γραφείου για κινητά τηλέφωνα και φορητές συσκευές και γι’ αυτό αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το πώς θα αξιοποιηθεί η τεχνολογία του σε συνδυασμό με τα Google Docs.

Η ανακοίνωση της Google, πάντως, ήταν λακωνικότατη, αφού αρκείται σε μια σύντομη αναφορά στην άψογη συνεργασία του με πολλούς διαφορετικούς τύπους εγγράφων, αλλά και στην αρκετά σημαντική βάση χρηστών που έχει καταφέρει να χτίσει.

Το Quickoffice, από την πλευρά του, κάνει λόγο για ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του και αναφέρει ως κοινό όραμα με την Google την παραγωγικότητα «παντού και πάντοτε».

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 5 Ιουνίου 2012. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

One thought on “Η Google εξαγοράζει το Quickoffice – αναμένεται αξιοποίησή του στο Google Docs

  1. Pingback: Η Google εξαγοράζει και ενσωματώνει το Quickoffice στα Google Docs - TechWorld

Comments are closed.