Αν και το ημερολόγιο της Google έρχεται ενσωματωμένο στο Android, υπάρχουν κάποιες συσκευές όπου η υπηρεσία έχει αντικατασταθεί από τον κατασκευαστή με κάποια δική του εφαρμογή. Για κάτι τέτοιες περιπτώσεις, η Google κυκλοφόρησε το Google Calendar ως ανεξάρτητη εφαρμογή στο Google Play, διαθέσιμη για κάθε ενδιαφερόμενο.

Η εφαρμογή είναι η ίδια που θα είχατε αν διαθέτατε Nexus ή μια καθαρή εγκατάσταση του Android και περιλαμβάνει όλες τις αναμενόμενες λειτουργίες, μαζί με κάποια μικρά επιπλέον χαρακτηριστικά. Πριν την κατεβάσετε, πάντως, έχετε υπόψη πως αντιμετωπίζει κάποια γνωστά προβλήματα σε συσκευές της HTC.

Πηγή: Android Central

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 18 Οκτωβρίου 2012. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ