Μπορεί οι σχέσεις της με την Microsoft να ήταν αρκετά τεταμένες τον τελευταίο καιρό, αυτό όμως δεν εμπόδισε την Google να κυκλοφορήσει την πρώτη της εφαρμογή για την πλατφόρμα των Windows Phone. Πρόκειται για το Google Search app, που επιτρέπει στους χρήστες να πραγματοποιήσουν αναζητήσεις μέσω της μηχανής της Google, προσφέροντας κάποιες από τις γνωστές λειτουργικότητες της εταιρείας.

Google Search app για Windows Phone

Έτσι, η πρώτη αυτή έκδοση του Google Search υποστηρίζει την αυτόματη συμπλήρωση των όρων αναζήτησης, αναζήτηση βάσει τοποθεσίας και φωνητική αναζήτηση. Πάντως, τα πρώτα σχόλια των χρηστών στην σελίδα λήψης της εφαρμογής δεν είναι και τόσο ενθαρρυντικά για την ποιότητά της.

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 8 Μαρτίου 2012. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ