Το λογότυπο της GoogleΕνώ πολύς κόσμος περιμένει τη σημερινή εκδήλωση της Google προσδοκώντας σε κάτι …μεγάλο, ήδη διέρρευσε ένα link από το οποίο μπορείτε να δοκιμάσετε την πολυαναμενόμενη αναζήτηση που εμφανίζει τα αποτελέσματα σε πραγματικό χρόνο κατά την πληκτρολόγηση των όρων.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφθείτε την παρακάτω διεύθυνση: http://www.google.com/webhp?sclient=psy και να δοκιμάσετε να πληκτρολογήσετε κάτι (ο,τιδήποτε).

Η νέα αυτή προσθήκη έχει την ονομασία Google Instant, δείχνει εντυπωσιακά γρήγορη και οι δημιουργοί της προσδοκούν σε ταχύτερες αναζητήσεις αλλά και πιο έξυπνες προβλέψεις.

» Διαβάστε περισσότερα για το Google Instant

Πηγή: DownloadSquad

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2010. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ