Στο μεγαλύτερο μέρος τους τα e-mail είναι στατικά, αφού για λόγους ασφαλείας δεν επιτρέπουν την ενσωμάτωση πολλών διαδραστικών λειτουργιών. Αυτό, βέβαια, δεν εμποδίζει τη Google να προσθέσει στο Gmail τη δυνατότητα απευθείας αλληλεπίδρασης με τις ειδοποιήσεις που αφορούν τις εκδηλώσεις του Google+.

Έτσι, οι χρήστες της δημοφιλούς υπηρεσίας θα μπορούν πλέον να προσκαλούν φίλους, να διαβάζουν και να απαντούν σε σχόλια αλλά και να δηλώνουν το αν θα παρευρεθούν σε μια εκδήλωση ή όχι, απευθείας από το inbox τους, χωρίς να χρειαστεί να εγκαταλείψουν σε καμία στιγμή το περιβάλλον του Gmail.

interactive events notifications

Ενσωματώνοντας πολλές από τις λειτουργίες του Google+ σε άλλες υπηρεσίες της, η Google θέλει όχι μόνο να ωθήσει περισσότερους χρήστες στο να δουν με άλλο μάτι το κοινωνικό της δίκτυο, αλλά και να μετατρέψει το Google+ στο επίκεντρο των online δραστηριοτήτων τους (ή τουλάχιστον τα απομεινάρια αυτών που δεν έχουν απορροφηθεί ακόμα από το Facebook).

Πηγή: TechCrunch

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 26 Σεπτεμβρίου 2012. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ