Από την πρώτη Οκτωβρίου 2012 οι χρήστες του Google Apps δεν θα μπορούν να κατεβάζουν τα έγγραφά τους στους παλιούς τύπους αρχείων του Microsoft Office (.doc, .xls και .ppt). Αν και η Google δεν δίνει περισσότερες λεπτομέρειες, ο λόγος φαίνεται πως έχει να κάνει απλώς με την παύση της υποστήριξης παλιών προτύπων, αφου η εξαγωγή στα νεότερα .docx (Word), xlsx (Excel) και .pptx (PowerPoint) θα εξακολουθήσει να υποστηρίζεται κανονικά.

Ασφαλώς όλοι οι υπόλοιποι τύποι που δεν ανήκουν στην MIcrosoft μένουν ανεπηρέαστοι (ODT και RTF για έγγραφα, ODS και CVS για λογιστικά φύλλα, SVG, PNG, JPEG για εικόνες, αλλά και τα γενικότερης χρήσης PDF, TXT και HTML).

Πηγή: Google Apps Blog

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 26 Σεπτεμβρίου 2012. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ