Πολύ συχνά, δωρεάν εφαρμογές που έχουν επιτυχία, καταλήγουν να γίνουν shareware ή trial και από ένα σημείο και μετά οι παλιότερες, δωρεάν εκδόσεις τους, αποσύρονται και γίνονται αρκετά δυσεύρετες (xαρακτηριστικό τέτοιο παράδειγμα είναι το αγαπημένο μου και εξαιρετικό Fast Stone Image Capture).
Σε αυτό το πολύ χρήσιμο site υπάρχουν links στις τελευταίες δωρεάν εκδόσεις τέτοιων εφαρμογών.

Ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.321download.com/LastFreeware/index.html

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 13 Φεβρουαρίου 2008. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ