Το Portable Freeware Collection πρόκειται για έναν ιστοχώρο ο οποίος συγκεντρώνει μια μεγάλη συλλογή φορητών εφαρμογών. Το πλεονέκτημά του σε σχέση με το PortableApps.com είναι ότι έχει μεγαλύτερη ποικιλία εφαρμογών, οι οποίες όμως, από την άλλη, σε κάποιες λίγες περιπτώσεις, δεν λειτουργούν σωστά. Αυτό μάλλον συμβαίνει γιατί πολλές από τις εφαρμογές που ανεβαίνουν δεν είναι αμιγώς portable, αλλά έχουν φτιαχτεί από χρήστες, με ειδικό λογισμικό. Γι’ αυτό, καλό είναι πριν κατεβάσετε κάτι να διαβάζετε τα σχετικά σχόλια που συνήθως υπάρχουν.

Ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.portablefreeware.com/

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 10 Μαρτίου 2008. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ