Στο site αυτό υπάρχουν συγκεντρωμένες μερικές από τις καλύτερες φορητές εφαρμογές (portable applications). Ίσως να μην έχει τη μεγαλύτερη ποικιλία συγκριτικά με άλλους αντίστοιχους ιστοχώρους, ωστόσο ό,τι παρουσιάζεται εδώ είναι δωρεάν, νόμιμο και απολύτως αξιόπιστο (για την ακρίβεια, το πιο αξιόπιστο σχετικό site που ξέρω).

Επίσης στο PortableApps.com μπορείτε να βρείτε και την σουίτα εφαρμογών PortableApps Suite, η οποία συγκεντρώνει και οργανώνει με ένα εύχρηστο και όμορφο μενού τις καλύτερες και πιο χρήσιμες φορητές εφαρμογές.

Αν αποφασίσατε να τη δείτε …φορητά, αυτό είναι το σημείο από το οποίο πρέπει να ξεκινήσετε.

Ηλεκτρονική διεύθυνση: http://portableapps.com/

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 10 Μαρτίου 2008. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ